Al een account?
Inloggen
Nog geen account?
Account aanmaken

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

0,00

Technische ondersteuning

Welke browserinstellingen heb ik nodig om de webshop van LE BIG te kunnen bezoeken?

Om een correcte weergave en functionaliteit van de webshop van LE BIG te garanderen, kun je de browserversies van Safari, Opera, Firefox, Chrome of Internet Explorer (vanaf 9.0) gebruiken. Voor een optimale paginaweergave dien je de browser zo in te stellen dat JavaScript en Cookies geactiveerd zijn.

Welke beeldschermresolutie heb ik nodig om de webshop van LE BIG te kunnen bekijken?

Om de de webshop van LE BIG goed te kunnen bekijken, dien je je beeldscherm in te stellen op een resolutie van tenminste 1024 x 768 pixels. Optimaal is een resolutie van 1280 x 1024 pixels.

Cookies?

Cookies zijn kleine bestandjes die door de server van de bezochte website op je computer worden opgeslagen. Elke keer dat je naar die website terugkeert, worden de cookies opgehaald, bijgewerkt en opgeslagen. Zo kan de website je sneller en gerichter iets tonen. Aanwijzingen voor het instellen van cookies vind je in je softwarehandleiding of op de website van de browser-fabrikant. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens je volgende gebruik van onze website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat je geen gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze webshop.